Suupohjan ratsutalli

Tunnit

Suupohjan Ratsutalli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Ratsastustunnit pidetään isolla ratsastuskentällä ja talviaikaan tallin naapurissa sijaitsevassa MYRat:n maneesissa. Hevosten kanssa käydään myös silloin tällöin maastossa.

Tunnit varataan ja perutaan puhelimitse numeroon 040 516 3367 tai 044 516 3367. Peruutukset on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä.

Ratsastustunnit ja valmennukset pidetään isolla 30×70 m ratsastuskentällä ja talviaikaan ja huonoilla keleillä Myrkyn Yksityisratsastajat ry:n maneesissa, joka sijaitsee tallin naapurissa. Maneesi mahdollistaa ratsastuksen ja hevosten liikuttamisen täysipainoisesti myös liukkailla ja sateisilla keleillä. Hevosten kanssa vietetään myös aikaa rauhallisilla maastolenkeillä metsässä ja välillä laukkaillaan sänkipelloilla. Maastoilu hevosten kanssa sujuu tallin vierestä lähtevän metsäautotien ansiosta.

Ratsastustunteja ja valmennuksia tallilla on arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Ratsastustuntitoiminta on vilkasta ja tunteja on niin aloittelijoille kuin jo pidemmälle ehtineille, aikuisille ja lapsille. Kilpailuihin ja muihin tapahtumiin tallilta lähdetään useimmiten porukassa.

Ryhmät ja irtotunnit

Vakio- ja tehoryhmät on tarkoitettu ratsastajille, jotka haluavat kehittyä saman tasoisessa ryhmässä. Saman tasoisessa ryhmässä on mielekkäämpää ratsastaa ja edistyminen on sujuvampaa. Tarjolla on este- ja kouluryhmiä niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin, aikuisille, naperoille, junnuille, tehoratsastajille. Kysy vapaista paikoista. Ryhmässä voit aloittaa myös kesken kauden.

Ratsastustunnit jakaantuvat kevät- ja syyskauteen. Molemmissa kausissa on 20 viikkoa. Ryhmät suunnitellaan aina ennen kauden alkua, joten mikäli sinulla on toiveita päivän tai ajan suhteen, ota yhteyttä numeroon 040 516 3367 hyvissä ajoin. Vakioryhmässä ratsastat edullisemmin kuin irtotunneilla ja 10-kortilla. Aika monet ratsastavat tunneilla kaksi tai kolme kertaa viikossa, jolloin edistyminen on nopeampaa ja tuntihinta vielä edullisempi. Lisäksi järjestetään erillisiä estevalmennuksia, koulutreenejä ja Talent-tunteja.

Irtotunteja järjestetään vakiotuntien lisäksi ratsastajille, jotka haluavat ratsastaa vähän harvemmin, kokeilla ratsastusta muutamia kertoja tai eivät pysty sitoutumaan tiettyyn ajankohtaan. Mahdollisuus ostaa myös 10 kerran kortin, joka on voimassa 3 kuukautta.

Mikäli et pääsekään vakiotunnillesi tuttuun ryhmään, sovitaan yhdessä opettajan kanssa uusi päivä, jolloin rästiin jääneen tunnin voi tulla ratsastamaan. Ainahan tulee esteitä, sairastumisia ym. ja niille ei tietenkään voi mitään.

Seurajäsenyys tai Green Card

Säännöllisesti tunneilla ratsastavien (3 krt tai enemmän/kk) tulee liittyä SRL:n alaiseen ratsastusseuraan tai hankkia Green Card. Ratsastusseuraan liittymällä saat samalla tapaturmavakuutuksen, Hippos- lehden ja muita jäsenetuja. Jäsenenä voit osallistua seuran järjestämiin kisoihin ja saat alennusta seuran järjestämistä matkoista ja maneesimaksuissakin on jäsenille omia hintoja. Lisäksi seuratoiminta on mukavaa hauskassa porukassa.

Lue lisää SRL:n sivuilta

Hinnasto

Irtotunti 1 h 40 €
1 viikkotunti vakioryhmässä/kausi (1 h/vko, 20 krt) 600 €
2 viikkotuntia vakioryhmässä/kausi (2 h/vko, 40kr) 1120 €
Yksityistunti 45 €
10 kerran kortti 350 €
10 kerran kortti omalla hevosella 250 €
10 kerran kortti omalla hevosella, joka asuu tallilla 190 €
HUOM: Sarjakortit ovat voimassa 3 kk.

Tallin tilinumero

POP
FI44 4730 3120 0036 97

MTY Illi & Myllykangas

Jos ratsastetaan maneesissa, lisätään hintoihin maneesimaksu. Ratsastuskoulun tuntilaisille on sovittu edullisemmat hinnat maneesimaksuista kausittain.

Katso hinnat: myrat.fi