Suupohjan ratsutalli

Tunnit

Suupohjan Ratsutalli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Ratsastustunnit pidetään isolla ratsastuskentällä ja talviaikaan tallin naapurissa sijaitsevassa MYRat:n maneesissa. Hevosten kanssa käydään myös maastossa.

Tunnit varataan ja peruutukset tehdään puhelimitse numeroon 040 516 3367. Peruutukset on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä. Parhaiten saat opettajan kiinni klo 9-12 ja 16-17.

Ratsastusta maneesissa, kentällä ja maastossa

Maastoon lähdössäRatsastustunnit ja valmennukset pidetään isolla 30×70 m ratsastuskentällä ja talviaikaan ja huonoilla keleillä Myrkyn Yksityisratsastajat ry:n maneesissa, joka sijaitsee tallin naapurissa. Maneesi mahdollistaa ratsastuksen ja hevosten liikuttamisen täysipainoisesti myös liukkailla ja sateisilla keleillä. Hevosten kanssa vietetään myös aikaa rauhallisilla maastolenkeillä metsässä ja välillä laukkaillaan sänkipelloilla. Maastoilu hevosten kanssa sujuu tallin vierestä lähtevän metsäautotien ansiosta.

Ratsastustunteja ja valmennuksia tallilla on arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Ratsastustuntitoiminta on vilkasta ja tunteja on niin aloittelijoille kuin jo pidemmälle ehtineille, aikuisille ja lapsille. Kilpailuihin ja muihin tapahtumiin tallilta lähdetään useimmiten porukassa.

Ryhmät ja irtotunnit

Vakio- ja tehoryhmät on tarkoitettu ratsastajille, jotka haluavat kehittyä saman tasoisessa ryhmässä. Saman tasoisessa ryhmässä on mielekkäämpää ratsastaa ja edistyminen on sujuvampaa. Tarjolla on este- ja kouluryhmiä niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin, aikuisille, naperoille, junnuille, tehoratsastajille jne. Kysy vapaista paikoista. Ryhmässä voi aloittaa myös kesken kauden.

Ratsastustuntien kevätkausi alkaa aina tammikuun alussa. Syyskausi starttaa elokuussa. Ryhmiä suunnitellaan aina pari viikkoa ennen kauden alkua, joten mikäli sinulla on toiveita päivän tai ajan suhteen, ota yhteyttä numeroon 0405163367 hyvissä ajoin. Vakio- ja tehoryhmässä ratsastat edullisemmin.

Vakioryhmät

Vakioryhmään paikkansa varanneet ratsastavat aina samana päivänä kerran viikossa opetussuunnitelman mukaan. Ryhmiä on eritasoisia ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva ryhmä. Ratsastuskertoja kertyy n. 20 tuntia/kausi (20 × 22 € = 440 €).

Tehoryhmät

Tehoryhmässä ratsastetaan kaksi kertaa viikossa, sekä koulu- että estetunti opetussuunnitelman mukaan. Ryhmiä on eritasoisia ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva ryhmä. Tehoryhmässä ratsastuskertoja tulee kaudella 40 krt (40 × 21 € = 840 €).

Irtotunnit

Irtotunteja järjestetään vakiotuntien lisäksi ratsastajille, jotka haluavat ratsastaa vähän harvemmin, kokeilla ratsastusta muutamia kertoja tai eivät pysty sitoutumaan tiettyyn ajankohtaan. Irtotuntilaiset voivat ostaa myös 10 kerran kortin, joka on voimassa 3 kuukautta. Kortilla ratsastustunnin hinta on yhtä irtotuntia edullisempi.

Rästitunnit

Mikäli et pääsekään vakiotunnillesi tuttuun ryhmään, sovitaan yhdessä opettajan kanssa uusi päivä, jolloin rästiin jääneen tunnin voi tulla ratsastamaan. Ainahan tulee esteitä, sairastumisia ym. ja niille ei tietenkään voi mitään.

Seurajäsenyys tai Green Card

Säännöllisesti tunneilla ratsastavien (3 krt tai enemmän/kk) tulee liittyä SRL:n alaiseen ratsastusseuraan tai hankkia Green Card. Ratsastusseuraan liittymällä saat samalla tapaturmavakuutuksen, Hippos- lehden ja muita jäsenetuja. Ja voit osallistua seuran järjestämiin kisoihin ja saa myös alennusta seuran järjestämistä matkoista ym.

» Lue lisää SRL:n sivuilta!

Hinnasto

Irtotunti 1 h 25 €
Irtotunti ½ h 15 €
Viikkotunti vakioryhmässä
(1 h/vko)
22 €
2 viikkotuntia vakioryhmässä
(2 h/vko)
21 €
Yksityistunti 35 €
Pienryhmätunti
(2 oppilasta)
30 €
10 kerran kortti 230 €
10 kerran kortti omalla hevosella 170 €
10 kerran kortti omalla hevosella, joka asuu tallilla 150 €
HUOM: Sarjakortit ovat voimassa 3 kk.

Tallin tilinro:

473031-23697 Suupohjan OP

Jos ratsastetaan maneesissa, lisätään hintoihin maneesimaksu. Ratsastuskoulun tuntilaisille on sovittu edullisemmat hinnat maneesimaksuista kausittain. Lisätietoja: myrat.fi

Ratsailla

Vakioryhmien aikataulu

MA
17-20
Jatkoryhmä, alkeisryhmä
TI
16-19
Kouluryhmät
KE
16-20
Estepainotteiset ryhmät, tehoryhmä (alkeis-, jatkoryhmät, estevalmennus)
TO
16-20
Aikuiset, alkeisesteryhmät
PE + LA Hevosten vapaapäivä, valmennukset ym.
LA
10-12
Tehoryhmät / este
SU
15-18
Alkeis- ja jatkoryhmät
Naperokurssit, talliaakkoset

Vauhtia